ROMANIAN NATIONAL & INTERNATIONAL CHAMPIONSHIPS
22 SEPTEMBRIE 2018
ELITE TOUR

Data: 22 SEPTEMBRIE 2018 thumbnail
Locatia: PALATUL NATIONAL AL COPIILOR
Promotor: INBA ROMANIA – Adrian Sveduneac
Contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

CALIFICARI PENTRU NATURAL OLYMPIA 8 – 11 NOIEMBRIE 2018, RIO HOTEL & CASINO, LAS VEGAS, SUA CALIFICARI PENTRU CAMPIONATUL EUROPEAN INBA DIN 27 OCTOMBRIE 2018 UNGARIA – DOAR PENTRU ATLETII ROMANI

Aplicatii:
Toate inscrierile se fac online in perioada 11 IUNIE 2018 si 16 SEPTEMBRIE 2018.
https://www.zbodyfit.com/el-prihlaska-na-sutaz/cestne-prehlasenie.php?sutaz=67
Dupa data de 16 SEPTEMBRIE nu se mai pot face inscrieri. Organizatorul isi rezerva dreptul de a face orice fel de modificari in programul si regulamentul desfasurarii competitiei.

REGULAMENTUL DE CONCURS

1. Accesul in spatele scenei si in camera de pregatire este permis doar sportivilor si antrenorilor. Fiecare sportiv poate fi insotit de cel mult un antrenor.
2. Bunurile de valoare sau banii trebuie lasate la insotitori sau in locuri sigure.
3. Organizatorul va face tot posibilul pentru a evita eventualele neplaceri dar nu isi va asuma responsabilitatea pentru eventualele pierderi sau deteriorari.
4. Rugam sportivii si antrenorii sa faca tot posibilul pentru a evita murdarirea peretilor, covoarelor si scaunelor cu produse de bronzare.
5. Castigatorii locurilor 1, 2 si 3 vor primi medalii, diplome si premii in suplimente si echipament sportiv.
6. Pretul biletului de intrare pentru spectatori este de 6 €/ 30 ron si se poate achizitiona online - https://www.iabilet.ro/bilete-romanian-national-international-championships-2018-34389/
7. Taxa de inscriere: 25 € / 120ron prima categorie
                                   20 € / 100ron a doua categorie
                                   20 € / 100ron a treia categorie
                                   15 € / 70ron categoriile de copii
8. Taxa pentru testul doping: 15 € / 70ron si se achita o singura data indiferent de numarul de categorii la care se concureaza.
9. Atentie! La categoriile Natural Bodybuilding, Clasic Physique si Ms. Physique muzica trebuie sa o incarcati dumneavoastra in baza electronica de date la inscrierea in concurs. Este permisa doar folosirea spray-urilor de bronzare, JAN TANA sau PRO TAN. ESTE INTERZISA FOLOSIREA CREMELOR DE BRONZARE!!!
Taxa de inscriere include: - masa festiva
                                           - accesul antrenorului in spatele scenei si camera de pregatire
Daca antrenorul doreste sa participe la masa festiva va trebui sa achite 15 € / 70ron la biroul de inscriere in concurs.

PENTRU INSCRIEREA IN COMPETITIE FIECARE CONCURENT ESTE OBLIGAT SA FIE MEMBRU INBA ROMANIA (pentru concurentii din Romania) SI SA AIBA ASUPRA LOR CARDUL DE MEMBRU. Pentru a deveni membru INBA ROMANIA trebuie sa va inregistrati in baza electronica de date - https://www.zbodyfit.com/el-prihlaska-na-sutaz/login-gen-os-profil.php?asoc=inbaro&back=on&lang=ro ;
sa descarcati de pe site-ul nostru declaratia pe propria raspundere, sa o cititi si sa o semnati, iar apoi sa achitati taxa de membru in contul INBA ROMANIA - http://www.inbaromania.ro/informatii-si-taxe . Dupa efectuarea tuturor acestor operatiuni va trebuie sa trimiteti pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. copie dupa declaratie si dupa chitanta de depunere. Din momentul acesta contul dumneavoastra va deveni ACTIV si va veti putea inscrie in concurs.

Inregistrarea – toti sportivii vor purta costumele de scena in momentul inregistrarii.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a fuziona sau anula o categorie cu un numar insuficient de concurenti inregistrati.

CONDITIILE OBLIGATORII PENTRU A CONCURA

1. Concursul acesta se adreseaza sportivilor naturali dar si sportivilor care au renunat la orice fel de substante interzise aflate pe lista WADA in dorinta de a practica acest sport natural. INBA ROMANIA va promova sportul NATURAL, dar in acelasi timp doreste sa sprijine sportivii care au ales calea dopingului, pentru a renunta la folosirea substantelor interzise si a adopta un stil de viata sanatos. ALEGE INTELEPT! ALEGE NATURAL!
2. Inscrierea in concurs se face online incepand cu 11.06.2018 si pana la 16.09.2018. https://www.zbodyfit.sk/el-prihlaska-na-sutaz/login.php?lang=en
3. Concurentii vor plati o taxa de inregistrare care se achita cash la biroul de inregistrare.
4. Fiecare concurent care participa la acest concurs accepta pe deplin toate conditiile acestui concurs, inclusiv eventualele sanctiuni aplicate ca urmare a unor abateri.
5. Prin semnarea declaratiei pe propria raspundere sportivul isi asuma niste obligatii care trebuie obligatoriu respectate. Recomandam fiecarui participant la competitie, ca inainte de acest concurs sa efectueze un control medical.
6. Competitiile organizate de INBA nu au limita de greutate.
7. Regulamentul adoptat de INBA ROMANIA este in concordanta cu regulamentul INBA GLOBAL si INBA GLOBAL EUROPE. TESTUL DOPING.
Organizatorul competitiei, in colaborare cu un expert poligraf va asigura testul doping. In cazul refuzului efectuarii testului poligraf, sportivul va fi considerat pozitiv si va fi obligat sa suporte toate sanctiunile in conformitate cu regulamentul si statutul INBA ROMANIA. Organizatorul ofera toate conditiile desfasurarii in conditii optime a testului doping.

CATEGORIILE DE CONCURS

Fitness children 5-7 years
Fitness children 8-9 years
Fitness children 10-12 years
Fitness children – Duo
Men Physically challenged
Teen Bodybuilding 15-18 years
Junior Bodybuilding 18-23 years
Men's Natural Bodybuilding up to 175cm
Men's Natural Bodybuilding up to 180cm
Men's Natural Bodybuilding over 180cm
Men's Natural Bodybuilding over 40 years
Men's Natural Bodybuilding over 50 years
Classic physique
Mr. physique up to 23 years
Mr. physique up to 175cm
Mr. physique up to 180cm
Mr. physique over 180cm
Sport model - men up to 178cm
Sport model - men over 178cm
Mr. Ink/Tattoo
Fitness bikini up to 23 years
Fitness bikini up to 163cm
Fitness bikini up to 168cm
Fitness bikini over 168cm
Fitness bikini over 30 years
Sport model up to 163cm
Sport model up to 168cm
Sport model over 168cm
Angels
Fitness figure up to 165cm
Fitness figure over 165cm
Ms. Physique
Ms. Ink/Tattoo
Overall Mr.phisique
Overall Fitness bikini
Overall Natural Bodybuilding
In finala se vor califica primii 6 de la fiecare categorie.