Skip to content Skip to footer

informatii si taxe

Informatii si taxe

Pentru a deveni membru INBA ROMANIA este obligatoriu ca orice sportiv să citească și să semneze declarația pe propria răspundere, aceasta fiind una din condițiile de bază. După citirea și semnarea declarației pe propria răspundere pe care trebuie sa o trimiteți la adresa de email inbaromania@gmail.com , aveți obligația achitării unei taxe de membru în valoare de 110 lei . Copiii până în 15 ani vor plati o taxă în valoare de 75 lei. Aceasta se achita o singura data pe an și într-o singura transa, prin transfer bancar sau depunere numerar în contul ASOCIAȚIEI NATURAL BODYBUILDING & FITNESS INBA – RO26BTRLRONCRT0433569401, cu specificația – taxă de membru.
După aceasta, intrați pe site-ul INBA ROMANIA la secțiunea ÎNREGISTRARE MEMBRU și urmați toți pașii până la finalizarea înregistrării. Orice membru are obligația să cunoască și regulile de înregistrare care sunt prezentate pe site. În momentul în care toate condițiile înregistrării au fost îndeplinite, contul dumneavostra de membru vă fi activat, iar în termen de 14 zile veți primi la adresa indicata cardul de membru INBA ROMANIA. Acesta este valabil un an calendaristic și este obligatoriu pentru a participa la orice competiție organizata de INBA.

Daca doriți să participați la competițiile internaționale, pe lângă cardul de membru INBA ROMANIA, mai aveți nevoie de un card INBA EUROPE. Pentru procedura vă rugam să ne contactați la adresa inbaromania@gmail.com

La competițiile organizate de INBA, este posibil, pe lângă taxa de înscriere să mai plătiți și o suma pentru testul doping.

.

AdrianSveduneac 

Presedinte INBA ROMANIA

× Ai nevoie de informatii?