Skip to content Skip to footer

regulament COMPETITIi INBA

COMPETITII INBA ROMANIA

Deși INBA România este înfiintată de puțin timp, în 2017, a reușit să organizeze două concursuri de talie mondială și un concurs național. Atleţii români obţinând numeroase medalii de aur și dreptul de a prticipa la competiții internaționale, inclusiv Olympia

REGULAMENT COMPETITII INABA PNBA

CATEGORII MASCULINE

In cadrul concursurilor oraganizate de INBA, exista mai multe categorii masculine, diferentiate prin muscularitate, inaltime, varsta. De asemenea, se ofera posibilitatea persoanelor cu dizabilitati fizice, sa urce pe scena si sa concureze intr-o categorie special conceputa, precum si sportivilor cu tatuaje. Toate categoriile sunt foarte spectaculoase si menite sa respecte esenta INBA – NATURAL.

VEZI REGULAMENTUL

CATEGORII FITNESS COPII

Scopul categoriei fitness copii este de a îmbunătăți abilitățile generale și condiția fizică generală, de a dezvolta o postură bună și forța, menținând un stil de viață sănătos, oferindu-le copiilor oportunitatea de a-și arăta talentul în fața publicului.

VEZI REGULAMENTUL

CATEGORII FEMININE

În cadrul concursurilor oraganizate de INBA, exista mai multe categorii feminine, diferentiate prin muscularitate, inaltime, varsta. De asemenea, se ofera posibilitatea persoanelor cu dizabilitati fizice, sa urce pe scena si sa concureze intr-o categorie special conceputa, precum si sportivelor cu tatuaje. Toate categoriile sunt foarte spectaculoase si menite sa respecte esenta INBA – NATURAL.

VEZI REGULAMENTUL
× Ai nevoie de informatii?